Cauta:
in

Restaurant City Grill (Floreasca)

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Calea Floreasca, nr. 175 (colț cu Șos. Pipera), Bucuresti, Aviatiei, Floreasca, Sector 2, Sector 1
Telefon: 0727 54.33.33
Web: http://www.citygrill.ro

Descriere

În orașul în care Dâmbovița curgea cu determinare și melancolie, în Bucureștiul plin de povești vechi și petreceri nebune, trăiau la începutul secolului și chiar și astăzi la fel de bine, cetățeni din toată Europa, ce erau în căutarea unui loc pentru afacerile lor înfloritoare.

De aceea, în jurul anilor 1800 capitala era una multiculturală: evrei, greci, germani, sârbi, bulgari, ruși, turci, italieni, toți având dorința să lucreze și să se stabilească aici.

Cu toții au venit în orașul lui Bucur încărcați cu un bagaj cultural și social al propriei țări.

Și de atunci am căpătat o multitudine de influențe: moda franțuzească, teatrul austriac, arta germană, arta negocierii evreilor.

Însă mare parte dintre aceste influențe și-au lăsat cel mai mult amprenta culinară.
Bucătăria românească este rezultatul bucătăriei rurale, simple și vechi combinată cu miresmele orientale și occidentale.

Un amestec de gusturi și arome îmbinate cu finețea gastronomiei franceze, simplitatea mâncărurilor grecești și turcești și nu în ultimul rând cu consistența celor germane.

Vă invităm să vizitați Restaurantele City Grill pentru a putea savura bucătăria tradițional urbană, o reinterpretare a preparatelor vechi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii