Cauta:
in

Restaurant Casa Dragonului Long Xuan

Categorii: Restaurante chinezesti
Adresa: Bucuresti, sector 3, Calea Dudesti, Nr.198, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 021-320.26.66; 0761.929.019
Web: http://www.casa-dragonului.ro

Descriere

Restaurant chinezesc din Bucuresti, situat in sectorul 3, zona Dristor, pe Calea Dudesti in apropiere de intersectia cu Mihai Bravu; un restaurant select ce va ofera un cadru prietenos, dar elegant la parter si intim, primitor la etaj, cu separeuri alese si mese rotunde.

Muzica de fundal, traditional chinezeasca va imbie sa va lasati simturile puse la incercare de savoarea bucatelor pregatite de excelentul nostru bucatar adus special tocmai din indepartata China pentru a face deliciul dumneavoastra.

Personalul a fost atent selectionat pentru a face fata celor mai exigente cerinte.

Oferim posibilitatea organizarii de petreceri private, de mese festive, nunti, botezuri, la cerere chiar si cu meniu romanesc oferit in sistem de catering prin firme colaboratoare.

Oferim de asemenea servicii de catering pentru diverse evenimente, dar si livrari zilnice pentru toti cei ce simt nevoia sa-si imbunatateasca ziua prin degustarea unor mancaruri asiatice de-o savoare rar intalnita. Si pentru ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi va oferim clipe deosebite de revelion cand va asteptam sa probati o experienta culinara fara egal intr-o atmosfera de neuitat.

Va asteptam cu mult drag sa ne pasiti pragul pentru a va bucura de clipe minunate in viata dvs.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii