Cauta:
in

Restaurant Callatis

Categorii: Restaurante internationale, Pizza
Adresa: Strada Stefan cel Mare nr. 16, Mangalia
Telefon: 0241 75 17 56
Fax: 0241 75 17 56
Web: http://www.restaurantcallatis.ro/

Descriere

Restaurant Callatis este un loc cu traditie in Mangalia. Aici sunteti astepati intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un ambient clasic si placut.

Amplasat ultra-central, Restaurant Callatis, este cea mai buna alegere fie ca doriti sa petreceti o seara intima sau sa serviti pranzul in pauza de masa (la linia de autoservire din cadrul restaurantului si à la carte). Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa comande preparatele noastre la domiciliu sau la locul de munca, Restaurant Callatis lanseaza noul serviciu de catering.

Va punem la dispozitie un meniu bogat, atent selectionat, alcatuit din preparate gustoase si nu in ultimul rand, accesibile. Va recomandam cu caldura specialitatea bucatarului sau Pizza Solaris (pizza casei). Ne mandrim cu preparatele noastre facute "ca la mama acasa" !

Restaurantul dispune de 1 salon cu o capacitate de 250 de locuri si 2 terase exterioare (avand capacitatea de 300 locuri), oferind posibilitatea organizarii in conditii excelente de mese festive, receptii, mese de protocol, nunti, botezuri si aniversari.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii