Cauta:
in

Pub & Pizza D'eight

Categorii: Pizza
Adresa: Strada Franceza, nr. 2-4, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 021.311.40.10, 0721.333.533
Fax: 021.311.40.10
Web: http://www.deight.ro

Descriere

D’eight este locul ideal unde-ti petreci zile, seri si nopti! Aflat intr-una dintre cele mai placute zone ale Capitalei, in Centrul Vechi, D’eight imbina armonios aspectul modern si dinamic al unui club de noapte cu atmosfera relaxanta si prietenoasa a unei cafenele si pizzerii de bun gust.

O sa spui ca este “un alt local trei intr-unul”. Insa, atmosfera care te va intamina inca de la intrare, iti va putea demonstra contrariul. Localul nostru a fost gandit astfel incat sa fie un loc de refugiu atat pe timpul zilei, pentru cei dintre voi care doresc sa savureze o pizza delicioasa sau o cafea aromata pe acordurile unei muzici relaxante, cat si pe timpul serii pana in noapte tarziu, pentru simpaticii amatori de distractie si bautura in compania amicilor.

Amenajat intr-un stil simplu si modern, atat la interior cat si la exterior, D’eight beneficiaza de un spatiu generos la interior si de o terasa pe masura. Insa, lucrul la care tinem cel mai mult, este calitatea produselor si serviciilor oferite. Dorim sa te simtiti bine in compania noastra si sa revii cu zambetul pe buze si cu alte ocazii, motiv pentru care iti oferim o pizza delicioasa dupa o reteta traditionala, o gama diversa de sortimente de cafea si bauturi de cea mai buna calitate.

La noi nu va trebui sa astepti la masa cel putin un sfert de ora pentru a veni cineva sa iti ia comanda. Personalul nostru este cu atentie selectat astfel incat sa raspunda cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra. Fie ca este vorba de o iesire cu amici la o pizza, de o iesire cu fetele la cafea sau de organizarea unui eveniment deosebit, D’eight are raspunsul potrivit. Te asteptam sa ne cunoastem mai bine!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii