Cauta:
in

Palmers

Categorii: Magazine costume de baie
Adresa: BD. Timisoara, Nr. 26Z, sector 6, Bucuresti, Drumul Taberei, Militari, Sector 6

Descriere

Costumele de baie Palmers se caracterizeaza printr-o atentie deosebita acordata detaliilor, prin abundenta accesoriilor si varietatea de culori si modelele – slip bandeau, slip in triughi, push-up. In plus fata de curele si catarame, clame cu perle, lanturi aurii si argintii, franjuri si efecte, materialele sunt scoase in valoare datorita diferitelor tesaturi si imprimeuri.
Paleta de culori ofera ceva fiecarei femei si pentru orice tip de gusturi: negrul clasic, alb, rosu si albastru marin, nuante metalice sofisticate, auriu si argintiu sau rozul romantic si turquoise. Acest lucru este valabil si pentru imprimeuri: aspect animalic, metalic pentru femeia diva si aparitiile impunatoare, stilul marin si sportiv, femeia atletica, imprimeuri tropicale, florale, fanteziste pentru romanticele incurabile.
Materialele sunt usoare, aproape imperceptibile. Alaturi de elementele invizibile sunt incluse tesaturile jacard cu finisaje matasoase sau mate, punandu-se accentul pe materiale placute la atingere.
Moda pentru femei se reintoarce la stilul costume stranse pe corp, bluze cu cravata, pantaloni Dietrich si haine si bluze ce pun in evidenta talia. Accentul se pune din nou pe feminitate, senzualitate si romantism fara a pierde din vedere de asemenea functionalitatea hainelor. Si lenjeria se sincronizeaza perfect cu acest trend. Acest sezon este dominat de lenjerie ce scoate in evidenta senzualitatea si feminitatea, dar adaptate fiecarei ocazii. Fiecare femeie isi va cauta design ul perfect pentru ea, incluzand dress-uri, imbracaminte de noapte sau de casa

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii