Cauta:
in

Moara Mariei

Categorii: Restaurante romanesti
Adresa: Strada Blanari nr. 14, Galeriile Hanul cu Tei, Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Centru, Sector 3
Telefon: +40-021/315-6494
Web: http://www.moaramariei.ro/

Descriere

Restaurantul “Moara Mariei” este situat in strada Banari, numarul 14, sector 3, in locul in care odinioara se strangeau actorii, micii meseriasi si negustorii din imprejurimile Lipscanilor, fosta “Crama Carabus” renumita prin caldura si pitorescul ce-l oferea in acele vremuri. Dupa aceea, a devenit restaurant chinezesc si in sfarsit din anul 2002 s-au pus bazele transformarii acestei locatii in
“Restaurant cu specific Romanesc”, cu denumirea de “Restaurant MOARA MARIEI”, prin investitia domnului Ben-Ari si a sotiei sale Maria, oameni gospodari, vrednici si onorabili cu spirit negustoresc mostenit din mosi stramosi.

La subsolul restaurantului se afla clubul “BLEU” unde la sfarsitul fiecarei saptamani se aduna 400-500 de tineri, fani ai muzicii – hip-hop si R&B – unde se danseaza in ritmuri ametitoare pana-n zori de zi.


Restaurantul ofera o gama larga de preparate originale romanesti intr-o maniera personala a echipei de gastronomi coordonata de domnul Ion Talent, managerul acestei unitati. Aici se pot organiza mese festive ca: nunti, botezuri, zile onomastice, etc. Meniurile la astfel de mese sunt imbelsugate, dar preturile sunt sub limita zonei in care este situat restaurantul (zona 0).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii