Cauta:
in

Mado -Complex Iulius Mall

Categorii: Fast Food, Restaurante internationale
Adresa: Strada Tudor Vladimirescu nr. 2-4, Iasi
Telefon: 0232-208.602
Web: http://www.mado.ro/

Descriere

Am inceput la Iasi in 1999 odata cu deschiderea primului complex comercial Iulius Mall.

In scurt timp am reusit sa facem cea mai apreciata shaorma de pui din oras, lucru confirmat de cei aproximativ 800 de clienti care ne treceau pragul zilnic.

De ce cea mai apreciata? Pentru ca amestecul oriental de condimente numai de noi stiut o fac sa fie BUNA.

Am continuat la Timisoara in 2005 prin deschiderea unui noi locatii tot in Iulius Mall, oras care ne-a dat avant si incredere ca putem face o shaorma de calitate.

Cluj-ul ne-a primit in 2007 aratandu-ne ca si ardelenii apreciaza gustul oriental impreuna cu pieptul de pui fraged si perfect prajit, maioneza facuta in bucataria proprie si cartofii rumeniti atat cat sa completeze ceea ce inseamna o SHAORMA de la MADO.

SHAORMA de la MADO a ajuns si la Suceava odata cu deschiderea celei de-a patra locatii a noastra in octombrie 2008 tot in Iulius Mall. La fel ca si in celelate 3 orase si aici am avut un succes pe care pe buna dreptate, il asteptam. Si asta deorece calitatea produselor noastre si profesionalismul angajatilor a facut ca MADO sa se alature celor mai buni operatori de fast-food-uri de pe piata romaneasca.

Visul nostru, care intre timp a devenit realitate, nu se opreste aici. In viitor ne dorim sa facem shaorma noastra cunoscuta in cat mai multe orase din tara, sa continuam ceea ce am inceput cu aceeasi daruire si sa ne perfectionam continuu pentru a oferi clientilor nostri acelasi gust

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii