Cauta:
in

Lush

Categorii: Magazine cosmetice
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea nr. 4, Bucuresti, Drumul Taberei, Militari, Sector 6
Web: http://www.lush.ro/

Descriere

Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul nostru este sa limitam la minim ingredientele artificiale din cosmetice si sa te rasfatam intr-un mod cat mai natural posibil.

Ne inspira mirosul fructelor coapte, un buchet mare de flori sau culoarea marii, dimineata. Din grija pentru frumusetea ta, LUSH a conceput o gama speciala de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poti sa alegi din multitudinea de creme, sapunuri, geluri de dus sau uleiuri de masaj.

Prezentarea produselor pune in evidenta domeniul de inspiratie, respectiv cel culinar astfel incat vei fi tentat sa incerci una din delicatesele noastre.
Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.

Spunem NU ambalajelor inutile si scumpe pentru a va incuraja sa atingeti si sa incercati produsele, Nu sinteticelor pentru a va oferi un tratament cat mai sanatos posibil si NU formelor conventionale pentru a va pune la dispozitie terapia sub mai multe forme: culoare, forma, spa, aromaterapie.

“Nicaieri aromele nu sunt mai provocatoare decat la Lush!”

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii