Cauta:
in

Luciella Lux

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18, Bucuresti, Aparatorii Patriei, Sector 4
Web: http://www.costume-business.ro/despre-noi.html

Descriere

Luciella Lux este un brand dedicat exclusiv barbatilor ce ofera prin croielile in stil britanic costume de ceremonie, business si casual.
CALITATEA ne defineste inca din anul 1993 prin croieli elegante, tesaturi pretioase, dezvoltand un design inovativ perfect. Prin stil, eleganta, rafinament si confort brandul Luciella Lux a devenit partenerul ideal in materie de vestimentatie, mergand pana la cele mai mici detalii. De 21 de ani Luciella Lux imbraca barbatul oferindu-i nu numai un costum ci si o imagine demna de el.
Fiind cerere tot mai mare de costume cambrate am introdus conceptul italian sub un nou brand L&R ce pune in valoare linia corpului prin croielile impecabile. Se stie ca barbatul italian acorda foarte mare atentie tinutei, iar costumul Slim Fit il defineste. L&R contureaza perfect barbatul modern, omul de business pentru care imaginea conteaza.
Pentru cei din mediul business, costumul Slim Fit este cea mai buna modalitate de a arata prezentabil, fiind croiala oamenilor al caror aspect exterior este esential. - See more at: http://www.costume-business.ro/despre-noi.html#sthash.Rp2DAasO.dpuf

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii