Cauta:
in

Little Angels Club

Categorii: Crese
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 30; Piata Victoriei- Statuia Aviatorilor, Bucuresti, Kiseleff, Sector 1
Web: http://www.angelsclub.ro/

Descriere

Suntem prima cresa de copii deschisa 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Locaţia noastră este situată central, în zona Piata Victoriei, lângă Statuia Aviatorilor. Astfel suntem uşor accesibili din toate zonele sectorului 1, Piata Romana, Piata Domenii, Piata Dorobanti, Piata Charles de Gaulle (televiziune). De asemenea suntem pe ruta multor părinţi care lucrează în zona de nord a Bucureştiului, în Bucurestii Noi, în Baneasa, în Pipera.

Vrem să vă ajutăm să vă creșteți copilul în siguranță și sub supraveghere medicală. Alături de noi este o echipă de medici, cu experienţă în pediatrie, psihiatrie, kinetoterapie şi stomatologie

Principalul obiectiv este de o oferi părinţilor un loc care favorizează învăţarea, dezvoltarea şi starea de bine a fiecărui copil aflat în grija noastră. Mediul în care vom acomoda copilul dumneavoastră este sigur, primitor, curat, relaxat și cu multiple resurse. Oferim activități stimulante, bine planificate, atât în interior cât şi în exterior, astfel încat să îndeplinim nevoile şi interesele fiecăruia dintre copii.

Supraveghetorul este acolo pentru a facilita copilului explorarea şi creativitatea. Astfel totul se împletește şi copilul învaţă în ritmul propriu...Copilul învaţă jucându-se. Prin încurajare, laudă, respect, afecţiune, suport, ţintim spre a ajuta fiecare copil să-si câştige independenţa, încrederea în el insuşi, starea de bine emoţional. Noi vom trata copiii cu respect prin încurajarea comportamentului pozitiv de vorbire şi ascultare a copiilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii