Cauta:
in

La Bibliotheque

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Masaj, Sauna
Adresa: Str. Duiliu Zamfirescu nr. 10, Bucuresti, Victoriei, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 021 212 5171
Fax: 021 212.51.54
Web: http://www.labibliotheque.ro/

Descriere

Afla povestea unui loc destinat frumusetii, unde cartile sunt actorii principali. Treci pragul “La Bibliotheque” ca sa intri intr-un salon cum altul nu-i. “La Bibliotheque” gasesti relaxare. Un loc unde iti poti infrumuseta atat corpul, cat si trupul. “La Biblioteque” te invita sa alegi dintr-un meniu generos de servicii: coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura obisnuite sau Spa, sauna, masaje de relaxare, anticelulitice, drenaj limfatic sau reflexoterapie. Toate realizate de profesionisti desavarsiti si insotite numai de carti bune.

“La Bibliotheque” iti poti oferi rasfat de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi pe mana profesionistilor. Alege o carte interesanta care sa-ti insoteasca sederea. Si te vei bucura astfel atat de o noua lumina a corpului, cat si de cea a sufletului. Vrei sa continui lectura acasa? Atunci poti cumpara cartea care ti-a tinut companie.

Strecoara un moment de relaxare si frumusete in viata ta agitata. “Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate.” Voltaire

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii