Cauta:
in

Institutul national de recuperare, medicina fizica si balneoclimatologie

Categorii: Spitale
Adresa: Str. Sf. Dumitru, nr.2, Bucuresti, Unirii, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 021.312.14.50 (centrala), 021.315.50.50 (clinica I si II), 021.312.62.15; 021.318.64.82
Web: http://www.inrmfb.ro/

Descriere

Institutul desfasoara o activitate sustinuta, menita sa imbunatateasca permanent starea de sanatate a populatiei prin asistenta medicala de recuperare si balneara vizand in mod special aspectul functional de integrare al pacientului in activitatea cotidiana, in mediu si activitatea profesionala.

De asemenea este forul de indrumare tehnico-metodologica si control a retelei sanitare din tara cu profil de balneofizioterapie, efectuand studii si cercetari stiintifice de specialitate.

Obiectivul principal este acela de asistenta de recuperare, medicina fizica si balneoclimatologie realizat in sectiile clinice si servicii ambulatorii de specialitate. Pe linie de asistenta medicala institutul asigura tratamentul complex al bolnavilor cu multiple aspecte disfunctionale in afectiuni locomotorii (neurologice, posttraumatice, reumatologice, vascular-periferice, dismetabolice s.a.). Bolnavii beneficiaza de tratamente balneofizicale si de kinetoterapie prin care se urmareste ameliorarea substantiala a deficitelor functionale si a tabloului clinic caracteristic diferitelor patologii.

Institutul are cea mai importanta baza clinica si personal universitar implicat in programele de invatamant medical de profil la toate nivelele (studenti, rezidenti, specialisti, fiziokinetoterapeuti, kinetoterapeuti si cadre medii de specialitate).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii