Cauta:
in

Ideal Contour

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete
Adresa: Bulevardul Gheorghe Sincai 13 Bl. 5, Sc. 1, Et. 1, Ap. 7, Interfon 7 Sectorul 4, Bucuresti, Tineretului, Sector 4
Telefon: 031.808.35.93 ( Fix ) 0729.789.606 ( Mobil )
Web: http://www.idealcontour.ro/

Descriere

Avand o experienta de 5 ani in domeniul infrumusetarii, slabirii si remodelarii corporale, salonul Ideal Contour te asteapta intr-un mediu cald, intim, cu un personal profesionist, pregatit sa iti ofere cele mai eficiente tratamente si tehnici de remodelare corporala, cu aparatura moderna, de ultima generatie, totul pentru a da forma ideala corpului tau!

Va oferim servicii profesionale si de calitate pentru obtinerea rezultatelor rapide: electrostimulare, endermologie cu Dermocell Expert, microdermabraziune, ultrasunete, impachetari corporale pentru slabire rapida, anticelulita si antivergeturi, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj de drenaj limfatic manual, impachetare cu argila UCW, bronzare organica! Avem pana in prezent mii de abonamente incheiate de catre femeile care au apelat la serviciile noastre. Atat personalul cat si clientela este formata numai din persoane de sex feminin!

Va asteptam sa beneficiati de evaluare corporala gratuita si de oferte promotionale lunare!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii