Cauta:
in

GNC

Categorii: Toate farmaciile
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 784211213

Descriere

GNC este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor, devotată exclusiv în ajutarea îmbunătățirii calității vieții tuturor clienților săi.

Originar din SUA , GNC este în acest moment la 80 de ani de la lansare, lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive. Este prezent în peste 60 de țări , având 8800 de magazine deschise.

Primul magazin s-a deschisin România în 2011, în București.
Gamă noastră este extrem de variată, având peste 500 de produse prezente în magazinele proprii.

GNC stabilește standardele în industria suplimentelor nutritive prin respectarea corectitudinii în alcatuirea fiecarui produs a cantităților declarate pe etichete și a calității tuturor ingredientelor folosite, atât că și puritate cât și că siguranță în utilizare și eficientă, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetări în domeniul suplimentelor nutritive.
La fel cum compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul anilor și angajamentul asumat pentru o viață mai bună a fost respectat.

De la studii științifice și descoperirea de produse noi până la procedurile de producere și ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare să-și asume o abordare riguroasă pentru asigurarea calității produselor noastre.

Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interacțiunea cu clienții noștri atât în magazinele specializate cât și după achiziționarea suplimentelor promovate de GNC.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii