Cauta:
in

Gherasos

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 0730 556 927

Descriere

Oriunde e o poveste, iar povestea noastră începe undeva în anul 1997, de la deschiderea primului nostru magazin.

În povestea oricărei mari companii există un element fundamental ce stă la bază acesteia. Pentru GHERASOS idealul a fost și va fi întotdeauna calitatea. Dedicați acestei misiuni încă din 1997, de la deschiderea primului magazin, am reușit să combinăm croiala fără greșeală a sacourilor, culoarea unică a cămășilor, țesătură impecabilă a pantalonilor cu eleganță unui palton 100% lâna pură virgină și geometria unei cravate care te va scoate cu siguranță din anonimat.

Nu este o noutate că modă masculină a evoluat atât de mult încât bărbații au devenit mai interesați că niciodată de propia imagine.

„Time is money.” Și pentru că timpul este foarte prețios pentru a€œbarbatul adevarat” al zilelor noastre, ne-am străduit să-i punem la dispoziție tot ce are nevoie pentru a fi tot timpul la patru ace: CALITATE, CULOARE, CROIALĂ IMPECABILĂ, CELE MAI BUNE ȚESĂTURI.

După cum se știe, calitatea, în sensul cel mai accesibil cu putință, a fost definită că reprezentând gradul de satisfacție a clientului, iar Gherasos de 15 ani, de când se află pe piață din România, a reușit să aducă satisfacție clientului, începând de la calitate, croială, culoare, costuri și binenteles seriozitate.

Bărbatul GHERASOS știe cel mai bine că modă se schimbă în fiecare zi, cunoaște toate detaliile, vrea să fie informat, dar mai ales se vrea tot timpul în tendințe. Însă, mai presus de toate acestea, vrea cele mai fine țesături naturale (lâna, cașmir, mohair, bumbac, mătase) adaptate la cele mai bune croieli.

Totuși , moda masculină nu trebuie să fie perfectă, idealizată sau excesiv de stilizată. Hainele trebuie să îi aranjeze pe domni, astfel că aceștia să se simtă bine în costumele pe care le îmbrăca.

Calitatea GHERASOS începe de la materiale: fibre naturale prețioase, atent selecționate și foarte atent verificate. Echipa de stiliști a companiei creează și dezvoltă modele ce expun un design inovativ perfect.

Gherasos demonstrează încă o data profesionalismul și dedicarea calității, grija și respectul față de consumator.

„€Moda nu are neapărat legătură cu brandurile fashion. Modă este despre ceva diferit, ce vine din interioru tău.” Ralph Lauren

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii