Cauta:
in

Fidelity Vision

Categorii: Cabinete oftalmologie
Adresa: B-dul. Th. Pallady nr 5, Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 0769.340.705

Descriere

Incepand cu luna iunie 2009 societatea noastra, Fidelity Vision, ofera consultatii oftalmologice gratuite la sediul companiilor si institutiilor. Se impune o astfel de activitate datorita necesitatii economisirii timpului de catre persoanele care lucreaza in diferite medii.
Portofoliul nostru include companii precum: TVR, Radiodifuziunea Romana, Avon, Elgeka Ferfelis, Rominvent, Alstom, Universitatea Bucuresti (toate facultatile din cadrul acesteia), Bucovina, Chimopar, Balkan Cosmetics, Campofrio, Policolor, agentii de publicitate si media etc.
Consultatiile oftalmologice sunt computerizate, realizandu-se de catre un medic sau inginer optometrist care masoara dioptriile cu ajutorul unui dioptron, trusa de lentile si retroproiector. Aceste consultatii sunt gratuite si se acorda tuturor angajatiilor, precum si rudelor acestora, in cazul in care compania accepta.
De asemenea, dam posibilitatea celor care fac aceste consultatii sa beneficieze si de achizitionarea unei rame la pret de distribuitor. Ramele sunt prezentate in cadrul desfasurarii consultatilor de catre angajatii firmei care au pregatirea necesara pentru a acorda consiliere in alegerea unor rame si lentile potrivite, atat in plan estetic, cat si terapeutic.
Punem la dispozitia clientilor servicii complete de oftalmologie, rame CRIS fabricate de singura fabrica romaneasca de rame pentru ochelari cu o traditie de 60 de ani, cu preturi intre 30 lei si 400 lei, branduri international cunoscute precum Vogue, Prada, Bvlgari, Ray Ban, Dolce Gabana, etc. la preturi intre 280 si 550 lei si lentile TOKAI cu preturi cuprinse intre 30 lei si 1800 lei. Lentilele sunt de mai multe tipuri: monofocale (o singura dioptrie), bifocale (doua dioptrii), filtru de calculator (protectie impotriva radiatiilor gamma), antireflex (impotriva oricarei surse de lumina artificiala), de durificare, subtiate, progresive (asigura vederea la distanta, intermediar si aproape), lentile de contact (cosmetice si cu dioptri), lentile polarizate cu dioptrii.
Avantajele colaborarii cu firma noastra constau in :

- livrarea perechii de ochelari la sediul companiei unde s-a efectuat consultatia sau la domiciliul clientului ;
- consultatia este gratuita eliberandu-se o reteta care va ramane la client. Aceasta consultatie nu este conditionata de achizitionarea unei rame;
- expozitie cu vanzare rame si lentile ;
- toate ramele au garantie de 24 luni si beneficiaza de service gratuit post vanzare ;
- in cazul in care rama se va deteriora in termenul de garantie si reparatia nu este posibila, aceasta se va inlocui cu alta rama, acelasi model sau asemanatoare ;
- lentilele se pot inlocui gratuit in cazul in care in termen de 30 de zile de la primirea comenzii clientul nu s-a adaptat cu dioptriile ;
- posibilitatea achitarii perechii de ochelari achizitionate in doua rate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii