Cauta:
in

Enjoy Sports Club

Categorii: Cluburi sportive
Adresa: Str. Liviu Rebreanu, nr. 29, Targu Mures
Telefon: 0365-805.854, int.802, 0752.092.295
Web: http://www.enjoysportsclub.ro/

Descriere

Clubul Enjoy, inaugurat în anul 2005 odată cu deschiderea sălii de fitnes, este amenajat în apropierea centrului municipiului Târgu-Mureş, pe o suprafaţă de circa 1400 mp. Clubul dispune de săli separate pentru fitness, aerobic, spalatorie auto, deservite de personal calificat şi dotate la un înalt nivel tehnic.

Accesul se face din strada Gh.Doja, pasajul Mocca-SRI, unde există o parcare proprie cu 40 locuri. Intrarea se face prin salonul recepţie unde vă stau la dispoziţie informaţii şi se pot servi cafea sau răcoritoare. Sala de fitness are o suprafaţă de 770 mp. fiind dotată cu aparate pentru antrenarea tuturor grupelor de muşchi. Sectorul cardio este format din 5 benzi de alergare, 2 biciclete eliptice şi 3 biciclete fitness. Sala este dotata cu televizoare, instalaţie audio şi climatizare. Vestiarele separate pe sexe, sunt dotate cu dulapuri individuale, camere de duşuri, toalete, uscătoare.

Pentru aerobic există o sala cu suprafeţe de 210 mp. dotata cu instalaţii audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: mingi de cauciuc; saltele; stepere; minigreutăţi, corzi elatice. Vestiarul pentru aerobic este separat de cele pentru fitness find dotat cu toate utilităţile.

Recuperarea dupa efort se face în sauna uscată cu o capacitate de 10 locuri, situată într-o încăpere unde există şi un bazin cu apă rece şi duş. Clienţii pot beneficia de asemenea de şedinţe de masaj sau bronzare în solar vertical.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii