Cauta:
in

Ecomed Clinic

Categorii: Cabinete fizioterapie
Adresa: Strada Corbeni 35 ( Mosilor Int. Carol) , Sector 2, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 0213140054, 0745123623, 0768135554
Web: http://www.ecomedclinic.ro

Descriere

ECOMED CLINIC este clinica de recuperare medicala, situata intr-o zona centrala a Bucurestiului, specializata in recuperarea afectiunilor neurologice, ortopedice precum si reumatologice si vasculare.
ECOMED CLINIC ofera servicii medicale de calitate, individualizate, realizate de personal medical cu un grad ridicat de pregatire, utilizand aparatura medicala ultramoderna, in spatii generoase si in conditii de confort si intimitate.

Obiectivele clinicii noastre constau in promovarea, pastrarea starii de sanatate, recuperarea capacitatii functionale si cresterea calitatii vietii.

Echipa clinicii si-a propus ca prin tot ceea ce face, cu pasiune si responsabilitate, sa fie alaturi de dumneavoastra prin oferirea unor servicii medicale de calitate, deviza noastra fiind “redarea starii de bine fiecarui pacient care ne trece pragul”.

ECOMED CLINIC se adreseaza atat persoanelor suferinde de o gama larga de afectiuni cronice sau acute,cat si populatiei sanatoase care doreste sa-si mentine aceasta stare.

Pareri (1)

  • taramboaca alexandrina / Marti, 6 Decembrie 2011, ora 13:42

    totul.curatenie organizare atentie respect pata de personalul medical. va multumesc

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii