Cauta:
in

Club Hypnotic

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Strada Codrescu nr. 6, Iasi
Telefon: 0721.46.66.23

Descriere

Se spune ca violetul este culoarea regilor si ca ea ar sugera luxul, bogatia, sofisticarea. Violetul in design e ales intrucat pare elegant, creeaza o atmosfera artistica. Mov este si exteriorul noului club Hypnotic. Interiorul e predominat de culoarea alb, a peretilor, ce se transforma in mov ori de cate ori luminile arhitecturale sunt puse in functiune.
Numele de "Hypnotic" e ales pentru atmosfera hipnotizanta pe care clubul o promite. Saptamana de saptamana acesta este locul unde va puteti face un aspect al vietii mult mai placut. In fiecare weekend un dj cu experienta produce muzica hipnotizanta care te indeamna spre a fi tu insuti/insati si a folosi puterea muzicii pentru a te binedispune. Vei experimenta o terapie antistres prin muzica buna, design modern, servicii de calitate si bartenders shows. Aceasta e lumea "Hypnotic".
Clubul e localizat pe Codrescu 6, langa o spalatorie auto si amenajat intr-o fosta hala industriala. Hypnotic vine sa continue "traditia" fostului club din aceasta locatie pastrand aceleasi standarde conforme unui club european.
Locul s-a metamorfozat complet in ceea ce priveste designul dar a pastrat aceeasi echipa de profesionisti: Dj-ul rezindent, Sean, unul din cei mai cunoscuti dj ieseni si o echipa de barmani care contribuie din plin la o atmosfera incendiara. Asteptam cu nerabdare show-urile pregatite de acestia cat si invitati la pupitrul dj-ului. Hypnotic e un club de muzica house, deep house, trance, progressive, electro.
Ca bonus, o echipa de patru dansatoare incing atmosfera spre deliciul clientilor. Staff-ul e format din tineri joviali si serviabili.
Clubul si-a deschis portile pe data de 26 octombrie 2007, odata cu lansarea primului videoclip in colaborare cu dj-ul rezident.
Ce nu s-a mai schimbat in aceasta locatie e clientela, clubul ramanand locul de intalnire a lumii bune, a femeilor dornice sa-si etaleze noile achizitii in materie de imbracaminte, accesorii. Dress code-ul a ramas acelasi: fashionable, stylish, tempting.
Clubul are o capacitate de 350 de locuri, 14 mese, canapele albe confortabile, mese joase, lcd-uri intr-un numar mare, un bar imens in dreapta cat si un separeu VIP, care poate fi ferit de privirile curiosilor prin draperii. Separeul e decorat cu un impresionant candelabru tip saloon, din tavan pana in podea, pentru o atmosfera glamour. In acest separeu muzica se aude mult mai incet decat in restul clubului.
Asteptat cu nerabdare, Hypnotic devine unul din cele mai in voga cluburi in Iasi si mai mult decat atat, "a state of mind".
Dupa ora 12:30 cand aglomeratia e evidenta inca de la intrare, daca nu esti unul din clientii fideli la intrare se percepe o taxa reprezentand bonuri de consumatie, un fel de "selectie mai selecta" decat in alte locuri.
Preturile sunt destul de mari, o masa rezervata intr-o seara de vineri sau sambata presupune o sticla de whiskey comandata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii