Cauta:
in

Cellini

Categorii: Inele de logodna, Verighete, Magazine bijuterii
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 021 3611385

Descriere

Reţeaua magazinelor Cellini şi-a consolidat în anul 2012 poziţia de lider pe segmentul orologer de lux prin deschiderea primului boutique Cellini din zona de nord a capitalei, situat în Băneasa Shopping City.

Reţeaua magazinelor Cellini numără astfel două spaţii comerciale în Băneasa Shopping City. Noul boutique Cellini își așteaptă clienții într-un spațiu extrem de generos, de 100 de metri pătrati, în care luxul este la el acasă.

Fațada luminoasă permite vizibilitate totală asupra interiorului ce se remarcă prin designul elegant al mobilierului care asigură expunerea perfectă a ceasurilor și a accesoriilor de lux.

Brandurile Omega, Hublot și Breitling au amenajate propriile corner-e, ceea ce reprezintă o premieră pentru magazinele orologere de lux din România. Așa cum și-a obișnuit clienții, fiecare dintre brandurile prezente în noul Cellini boutique este reprezentat printr-o serie de modele noi, exclusiviste sau în serii limitate.

În noul boutique Cellini sunt prezente de asemenea bijuterii Fabergé, ceasuri Longines, Rado, Graham, Hermes sau Romain Jerome și telefoane Vertu. Tot aici pasionații de ceasuri pot găsi winder-e Buben & Zörweg și Underwood London, iar pasionații de accesorii de lux pot găsi celebrele instrumente de scris Davidoff, obiecte din piele produse de aceeași companie, dar și umidificatoare pentru trabucuri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii