Cauta:
in

Cabinet Avocatura Babu & Asociatii

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Calea Mosilor, nr. 262, et. 3, ap. 9, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: +4 021 6105803
Fax: +4 0732 464492
Web: http://www.bajuridic.ro/index.php/ro/

Descriere

Babu,Jipa&Asociatii este un cabinet de avocatura ce isi desfasoara activitatea sub egida Baroului Bucuresti, recunoscut pentru abordarea pragmatica si creativă a problemelor juridice şi comerciale întâlnite de catre clienţi.

Considerăm că o profundă apreciere pentru preocupările, dezideratele şi obiectivele juridice ale clienţilor noştri reprezintă fundamentul solutionarii cu succes a raporturilor juridice in care acestia se afla. În acest scop, am creat o marcă şi o platformă de poziţionare substanţiale şi sofisticate, care aliniază interesele noastre cu acelea ale clienţilor noştri. Această marcă comunică angajamentul nostru unificat de a oferi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienţi şi consultanţă juridică de calitate, şi este întărită de măsuri continue şi active pentru a sprijini, intensifica şi susţine valoroasele relaţii pe care le avem cu clienţii noştri.

Pe lângă excelenţa juridică, avocaţii noştri aduc în activitate spiritul practic. Inovatori şi creativi de partea clienţilor, toţi avocaţii noştri demonstrează un angajament neclintit în serviciu pentru atingerea obiectivelor clienţilor noştri.

Obiectivul nostru este să oferim întotdeauna servicii uniforme clienţilor, indiferent de cât de extinsă ar fi echipa de avocaţi care lucrează la o tranzacţie. Abordarea noastră internaţională este fundamentată pe solide capacităţi locale şi experienţă. Putem construi echipe care nu sunt limitate de frontiere geografice sau de specializarea persoanelor, pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde oriunde clienţii noştri au nevoie de ele.

Babu,Jipa&Asociatii are o conducere centralizată la cel mai înalt nivel profesional, care supraveghează întreaga activitate profesională şi stabileşte şi păstrează înaltele standarde profesionale ale firmei, administrează relaţiile cu firme străine, urmăreşte evoluţiile în domeniul juridic la nivel mondial şi se ocupă de probleme de etică a serviciilor profesionale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii