Cauta:
in

Burger Box

Categorii: Fast Food
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 743223392

Descriere

Burger Box a luat ființă ca un restaurant specializat în servirea de burgeri de tip Burger Gormet, care să îmbine plăcerea gustului burgerului tradițional și creativitatea rețetelor proprii pentru satisfacția totală a clientului.

Ingredientele sunt de origine românească, naturale, fără aditivi, coloranți sau potențiatori de aromă. Carnea este piesa de rezistență a burger-ului. Aceasta este preparată de noidin carne de calitate superioară, la care adăugăm doar condimente.

Meniul Burger Box conține mai multe tipuri de burger cu carne: de vită, pui, porc și alte combinații, chiar și vită – oaie. Nu am uitat nici de deliciosul bacon prăjit!

Toate sunt preparate pe loc, iar clientul are posibilitatea să aleagă felul de prăjire a cărnii, adică în sânge, mediu sau bine-facută. De asemenea, sosurile sunt preparate de noi, iar legumele sunt proaspete, feliate pe loc.

Pe lângă burgerii gustoși, la Burger Box găsești un sortiment foarte variat de smoothie-uri naturale și delicioase; varianta perfectă de a consuma o porție sănatoasă de legume sau fructe cel puțin o dată pe zi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii