Zentiva intra pe piata din Ungaria

Vineri, 2 Martie 2007

Zentiva a intrat pe piata farmaceutica din Ungaria prin preluarea unor active operationale de la Sanofi-Aventis. Intrarea pe piata din Ungaria este in concordanta cu strategia Zentiva de extindere a prezentei sale geografice in regiune. Termenii financiari ai tranzactiei nu au fost facuti publici.

Ca un prim pas al procesului de extindere a operatiunilor din Ungaria, filiala Zentiva din aceasta tara a achizitionat in total 23 de produse care au inregistrat vanzari de aproximativ 11 milioane de euro in 2006. Zentiva si Sanofi-Aventis au convenit ca unele functiuni de suport vor fi transferate impreuna cu aceste produse.

Zentiva urmareste sa isi extinda prezenta in Ungaria pe masura ce va introduce propriile produse generice de marca de cea mai inalta calitate care si-au dovedit succesul pe alte piete si care se adreseaza sectorului de asistenta medicala primara.

Noua achizitie ofera companiei Zentiva acces la piata Ungariei, care prezinta oportunitati de crestere importante. Aceasta tranzactie ii va permite Companiei sa isi continue cresterea in ECE prin implementarea strategiei Zentiva de concentrare in sectorul de asistenta primara.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii