UPS 5P îmbunătățește continuitatea operațiunilor pentru mediile edge computing și IT distribuite

Joi, 12 Martie 2020, Sursa: Club IT&C

Eaton a lansat în EMEA sistemul său de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion disponibil cu montaj în rack. Noul UPS 5P cu baterii litiu-ion oferă o soluție integrată pe care vă puteți baza, cu o securitate sporită în rețea, o durată de viață prelungită a bateriilor și capacitatea de management la distanță care îl fac soluția ideală pentru mediile edge computing și IT distribuite.

Acumulatorii litiu-ion au capacități de reîncărcare de trei ori mai mari, reducând vulnerabilitatea și maximizând timpul de funcționare în cazul întreruperilor de alimentare cu energie.

UPS-ul Eaton 5P cu baterii litiu-ion include un sistem de management al bateriei (BMS) integrat, pentru a furniza informații actualizate privind performanța acumulatorilor, ciclurile de încărcare și monitorizarea activă a temperaturii, pentru a ține utilizatorul informat cu privire la durata de viață a acumulatorilor din UPS. UPS-ul oferă și o securitate sporită în rețea, cu ajutorul Eaton Gigabit Network Card (compatibil cu standardele UL 2900-1 și IEC 62443-4-2) opțional, conceput în premieră industrială pentru a mări timpul de funcționare și asigurarea securității cibernetice.

Pentru a afla mai multe despre UPS-ul 5P Eaton cu baterii litiu-ion, vizitați Eaton.eu/5P.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii