Telekom Romania susține editurile autohtone și încurajează lectura

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, Sursa: Club IT&C

Telekom Romania lansează campania de susținere a editurilor autohtone, #FanEdituriRomanesti, cu scopul de a le ajuta pe acestea să se adapteze mai ușor noii realități marcate de pandemia de COVID-19. Totodată, Telekom dorește să stimuleze interesul pentru lectura în rândul publicului larg, familiarizându-l cu noi titluri și autori din diverse domenii precum cel al psihologiei, dezvoltării personale și economiei.

În cadrul acesteia, Telekom Romania va promova pe paginile sale de socializare 12 titluri ale unor edituri românești precum Litera, Paralela 45 și Curtea Veche.

Totodată, pentru a stimula interesul pentru lectură al românilor, Telekom va realiza o serie de execuții video, fiecare aducând informații despre o carte și editura sub care a fost lansată. În plus, pentru a-i răsplăti pe cei care se alătură campaniei și urmăresc video-urile de promovare a cărților, compania va organiza pe toată perioada campaniei un concurs online în urma căruia cei care răspund corect și îndeplinesc condițiile de participare au șansa de a câștiga una dintre cărțile prezentate.

Campania #FanEdituriRomanesti se va desfășura pe o perioadă de 12 săptămâni, între 12 noiembrie 2020 – 4 februarie 2021.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii