Synology anunţă RackStation RS422+

Miercuri, 8 Iunie 2022, Sursa: Club IT&C

Synology Inc. anunță lansarea celui mai recent produs al gamei RackStation+, Synology RackStation RS422+. Acesta este o soluție all-in-one compactă și accesibilă pentru serverele de aplicații de tip edge, pentru companii mici și utilizatori individuali care doresc să își îndeplinească necesitățile zilnice legate de gestionarea datelor, de partajare a acestora, de sincronizare și de backup.

„RS422+ este o opțiune atrăgătoare pentru organizațiile mici și pentru utilizatorii individuali aflați în căutarea unei soluții de backup compacte și de încredere sau a unei soluții de stocare edge ce oferă cele mai bune condiţii în privința raportului calitate/preț,” a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc. „Această extindere a seriei noastre RackStation consolidează ofertele noastre de soluții cu montare în rack, oferind clienților noștri o varietate suplimentară, astfel încât aceștia să poată alege soluția Synology cea mai potrivită pentru nevoile lor specifice.”

Valoare mare la dimensiuni mici
Proiectat pentru a susține implementări de mici dimensiuni, RS422+ are o adâncime de doar 327,5 mm (~12,89 inci) cu tot cu mânerele de server instalate. Șasiul său compact de format 1U se potrivește perfect într-un rack cu 2 stâlpi sau în unul montat pe perete. Performanța de încredere a RS422+ împreună cu dimensiunea sa compactă, eficiența energetică și suportul pentru sistemul de fișiere Btrfs, cu opţiuni de snapshots şi self healing automat al datelor, îl fac să fie o soluție de încredere potrivită pentru aplicațiile de pe servere edge.

În plus, cele două porturi 1GbE cu suport pentru Link Aggregation fac ca RS422+ să fie un echipament ideal pentru o utilizarea ca server de e-mail, pentru sistemele de supraveghere sau ca directory server. Versatilitatea sa îi permite să fie grupat cu o altă unitate RS422+ pentru a forma un cluster, asigurând astfel un timp de disponibilitate maxim pentru serviciile cruciale. Pentru clienții care doresc să-și extindă vitezele de pe rețea, actualizarea este simplă datorită suportului de upgrade la modulele Ethernet plug-n-play de 10GbE.

Profită de cloud cu Hybrid Share
Se pot obţine performanțe superioare atunci când RS422+ este combinat cu C2 Storage. Hybrid Share reuneşte performanța locală a NAS-ului Synology cu scalabilitatea serviciului C2 Storage. Volume mari de date sunt păstrate în cloud, în timp ce datele solicitate sunt transmise în flux către birourile aflate la distanță folosind lățimea de bandă mare a unui centru de date. Pentru acces rapid, cu latență scăzută, datele utilizate frecvent sunt păstrate într-un cache pe NAS-ul local. În plus, securitatea datelor este îmbunătățită, deoarece transferul de date de la NAS la C2 Cloud este criptat end-to-end.

Garanție și disponibilitate
RS422+ este susținut de garanția hardware de trei ani oferită de Synology1, cu o garanție extinsă opțională de doi ani disponibilă în anumite regiuni. Unitatea este acum disponibilă la distribuitorii și partenerii Synology.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii