Soluții pentru viitorul inteligent

Joi, 8 Noiembrie 2018, Sursa: Club IT&C

Conferinta Wall-Street.ro, Smart Future – Driving tha Smart Future, dedicată antreprenorilor, mediului privat si institutiilor publice, s-a dorit o incursiune în zona IoT și Smart City.

Evenimentul a pus accent pe proiectele implementate la Alba-Iulia si Sinaia, două cazuri fericite când vine vorba de atragerea fondurilor pentru dezvoltarea comunităţii.

Vorbitorii prezenți au subliniat șansele mai mari de reușită a acestor proiecte la nivelul unei comunități mai mici și lipsa de implicare a funcționarilor din Primăria Capitalei în adoptarea noilor tehnologii.

Dintre prezentările făcute ne-am oprit la Bitdefender Box, soluția românească de securizare a rețelei și tuturor dispozitivelor conectate. Soluția de securitate este dezvoltată integral aici în țară, ca și producția dispozitivului hardware, la o fabrică din Satu Mare.

Ajuns la a doua generație, dispozitivul Bitdefender BOX îți va proteja de eventuale amenințări informatice toate dispozitivele din casă conectate la internet, fie ele clasice (PC, laptop, tabletă, mobil) sau smart ( întrerupătoare, televizor, frigider, mașină de spălat, camere web, termostate, console de jocuri, prize, senzori de mișcare, etc). Locuințele din România au în medie, în acest moment, 10 dispozitive smart.

Bitdefender BOX este în același timp și un router wireless cu antivirus în cloud și firewall. Odată configurat, scanează și blochează toate adresele URL nesigure sau periculoase pentru a proteja utilizatorii împotriva tentativelor de phishing și fraudă online.

El dispune de un sistem de alertare, care semnalizează prin notificări și vei putea opri sau porni conexiunea la Internet pentru orice dispozitiv direct de pe telefon/tabletă sau PC.

Odată ce ai achiziționat Bitdefender BOX, primești soluția Bitdefender Total Security pe un an pentru celelalte dispozitive clasice ce se conectează la Internet.

Costul acestui dispozitiv este de 897 ron și include abonament pe un an pentru oricâte dispozitive. După aceea, costă 299 lei/an.

 

 

 

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii