Primavara florariilor incepe tot in martie

Duminica, 1 Martie 2009

Prima saptamana din martie nu marcheaza doar  inceputul unui nou anotimp, ci reprezinta si o ocazie buna de a le sarbatori pe doamnele si domnisoarele din viata noastra.

Si care sunt modalitatile cele mai la indemana pentru a face asta, daca nu prin daruirea unui martisor si a unui buchet de flori, ca simbol al admiratiei, respectului si dragostei pentru fiecare dintre acestea.

Sunt de sezon lalelele, astfel ca cele mai oferite buchete sunt cele cu lalele. De asemenea, se vand foarte bine buchetele amestecate, iar persoanele indragostite trimit invariabil trandafirii care nu sunt in afara modei niciodata, a declarat pentru BizCity managing partener-ul de la florilabucuresti.ro, Mircea Scarlatescu.

Oficialul estimeaza ca vanzarile in intervalul 1-8 martie vor creste cu 100% comparativ cu o saptamana obisnuita. "In ciuda faptului ca nu exista o statistica oficiala a sumelor cheltuite de romani in aceasta perioada, valoarea medie a comenzilor creste in mod semnificativ, precum si numarul de produse aditionale acestora", a precizat Scarlatescu.

Pretul unui buchet de 45 lalele este de 250 lei, in timp ce un buchet de lalele in combinatie cu zambile, menit sa aduca parfumul primaverii, poate costa 240 lei.

Pe de alta parte, un buchet de trandafiri rosii ornat cu flori albe, in culorile martisorului, ajunge pana la 500 lei, iar un buchet combinatie de trandafiri si gerbera este comercializat la pretul de 160 lei.

Pentru atragerea clientilor, florilabucuresti.ro a pregatit o promotie care presupune ca, pe langa fiecare buchet livrat in prima saptamana din martie, doamnele si domnisoarele sa primeasca un martisor cadou.

"Avand in vedere ca 1 si 8 Martie sunt duminica in acest an, multe comenzi sunt ridicate direct de client iar numarul de buchete livrate la birouri este scazut (fiind inlocuit de comenzi cu 1-2 zile inainte sau o zi dupa)", a precizat Scarlatescu.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii