Plăcile grafice ASUS ROG Strix, Dual și Phoenix GeForce GTX 1650 sunt disponibile în România

Vineri, 10 Mai 2019, Sursa: Club IT&C

ASUS a lansat plăcile grafice bazate pe GPU-ul GeForce GTX 1650, noile modele din gamele ROG Strix, Dual și Phoenix ajungând în România la scurt timp după lansarea globală. Noile plăci video oferă performanțele impresionante ale arhitecturii Turing, furnizând o fundație solidă pentru jocurile AAA 1080p sau actualizând rapid sistemele vechi.

ROG Strix: Decolează
Plăcile grafice ROG Strix le oferă utilizatorilor controlul complet asupra performanțelor prin intermediul software-ului GPU Tweak, permițând ca fiecare parametru să poată fi reglat cu finețe. Design-ul avansat cu pale Wing și radiatorul mare cu tehnologie DirectCU II păstrează temperaturile la un nivel redus. ROG Strix beneficiază, de asemenea, de componente premium ce au fost montate cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un proces automatizat de producție ce îmbunătățește fiabilitatea. Indiferent dacă înlocuiți o placă veche sau de vă construiți primul vostru sistem, ROG Strix GeForce GTX 1650 vă oferă acces premium la cea mai nouă generație de grafică performantă.

ASUS Dual: Două ventilatoare. De două ori mai multă distracție.
În cazul plăcilor grafice ASUS Dual, totul este despre eficiență. Rețeta este simplă: înlăturați funcțiile care nu afectează performanța și puneți laolaltă ventilatoarele rezistente la praf cu componentele montate prin utilizarea unui proces automat de fabricație. În final, un program de validare de 144 de ore și tehnologia Auto-Extreme asigură compatibilitatea și longevitatea. Rezultatul este un placă perfect reglată pentru performanțe de durată, ASUS Dual GeForce GTX 1650 fiind un punct solid de plecare pentru cei care urmăresc jocurile AAA.

ASUS Phoenix: Putere într-un pachet compact
Plăcile video ASUS Phoenix integrează performanță maximă posibilă într-un design compact, oferind o compatibilitate largă cu carcasele de mici dimensiuni. Spațiul limitat necesită un sistem de răcire eficient, iar Phoenix GeForce GTX 1650 are un ventilator cu rulmenți cu bile, certificat IP5X pentru rezistența la praf. Atunci când aceste funcții sunt combinate cu fiabilitatea furnizată de tehnologia Auto-Extreme, Phoenix devine un pachet potent ce oferă performanțe de ultimă generație pentru utilizatorii care doresc un upgrade pentru o placă depășită sau își construiesc primul lor sistem.

Prețuri și disponibilitate
ASUS Dual GeForce GTX 1650 și ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 sunt disponibile pe piața românească la prețuri ce pornesc de la 920 lei (inclusiv taxe). Modelul ASUS ROG Strix GeForce GTX 1650 urmează să intre pe piață în perioada imediat următoare.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii