OKI extinde fluxurile de venit pentru clienții Pro8432WT White Toner Printer cu adăugarea de toner negru interschimbabil

Luni, 8 Aprilie 2019, Sursa: Club IT&C

Conceput pentru a mări potențialul de imprimare, imprimanta Pro8432WT produsă de OKI a primit o nouă actualizare, permițând clienților finali să comute între toner alb și negru. Acest lucru va permite magazinelor de imprimare să-și extindă oferta de servicii pentru a imprima negru adevărat pe articole de îmbrăcăminte de culoare deschisă sau textile și materiale.

Lansat în 2017, Pro8432WT a fost anunțat ca imprimanta A3 “ROI in a box”, care permite magazinelor de imprimare să profite de oportunitățile de îmbrăcăminte și de decorare a produselor cu tehnologie low-cost cu toner alb, într-un dispozitiv ușor și compact. Funcția negru comutabilă este disponibilă ca o actualizare a clienților noi și existenți Pro8432WT. Pentru a accesa această nouă funcție, clienții trebuie pur și simplu să achiziționeze tonerul și tamburul negru specific Pro8432WT și să descarce profilul ICC și fișierul media personalizat de pe site-ul Web OKI.

Designul compact al Pro8432WT înseamnă că are cea mai mică amprentă pentru o imprimantă digitală A3, oferind în același timp funcționalități și performanțe de neegalat. Performanța se aplică în toata cazurile, de la casele de tipărire și magazinele de îmbrăcăminte personalizată, până la firmele creative care captează oportunitățile de venit prin imprimarea de decorațiuni de înaltă calitate pe toate mediile, de la îmbrăcăminte la trofee și semne. Cu noua tehnologie de comutare pentru toner, Pro8432WT va oferi aceste capabilități, indiferent dacă imprimă toner alb sau negru pe fundaluri întunecate sau luminoase pe o gamă largă de medii de transfer. În plus, utilizarea tonerului negru în comparație cu negrul compozit (amestecarea cianului, magenta și galbenului) asigură o imprimare eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a sprijini designul creativ pe suporturi media.

Fiind cea mai mică imprimantă de toner alb A3 de pe piață, Pro8432WT combină tehnologia digitală cu LED-uri cu capacitatea sa unică de toner, oferind opacitate puternică și culori vii. Calitatea superioară a imprimării și ieșirea de înaltă rezoluție înseamnă că liniile și dimensiunile mici ale fonturilor sunt clare și fine.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii