Imagini de ansamblu excelente și acoperire detaliată a fiecărui unghi cu AXIS P3715-PLVE

Joi, 18 Iunie 2020, Sursa: Club IT&C

Axis Communications a lansat camera de rețea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg și o acoperire în detaliu, chiar și în condiții dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile și coridoarele școlilor, oferind flexibilitate în monitorizarea a două poziții diferite.

Datorită formei sale inovative, această cameră multifuncțională permite poziționarea flexibilă a obiectivelor de tip varifocal, optimizând în acest fel costul de instalare. Fiecare componentă optică poate fi controlată în mod individual pentru a capta simultan scene din două direcții diferite, putând fi poziționate una aproape de cealaltă pentru a capta atât un unghi larg, cât și o imagine de detaliu a aceluiași obiectiv.

Camera este prevăzută cu tehnologiile Axis Lightfinder și Axis Forensic WDR, asigurând culori clare și detalii excelente în condiții de luminozitate scăzută sau inadecvată. În plus, datorită sistemului de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, care dispune de LED-uri controlabile individual și filtru IR auto retractabil, camera oferă o calitate înaltă a imaginii, atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte.

Caracteristicile principale includ:
• 2 camere multidirecționale de 2 MP, cu o singură adresă IP;
• Capacitate de a obține imagini panoramice, precum și înclinare și rotire (Pan/Tilt/Rotate);
• Sistem de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, cu LED-uri controlabile individual;
• Tehnologie Axis Lightfinder și Forensic WDR;
• Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264;
• Rezistență la impact mecani conform standardului IK10.

Camera AXIS P3715-PLVE este echipată cu funcții de zoom și focalizare de la distanță, ceea ce permite instalarea rapidă și optimă. În plus, tehnologia Zipstream cu suport pentru H.264 reduce semnificativ necesarul de lățime de bandă și capacitate de stocare fără a compromite calitatea imaginii. Aflați de la link mai multe informații despre Camera de rețea AXIS P3715-PLVE.

 

Citiți și:

AXIS Q9216-SLV, o cameră de colț compactă și robustă

Axis Communications extinde seria M30

Managementul automatizat pentru camerele de supraveghere Axis folosind soluții Allied Telesis ONVIF Profile Q

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii