Centru online de educaţie pentru ingineri

Miercuri, 18 Octombrie 2017, Sursa: Club IT&C

CENIT a lansat academia online de training-uri dedicată  educaţiei digitale. Cursurile în limba română, predate de specialişti proprii, cu o vastă experienţă în fabricaţia digitală, sunt disponibile din 21 septembrie 2017.
“Am primit foarte multe solicitări de training-uri, fie de la companii care iniţial făceau doar producţie și ulterior, au hotărât să-și dezvolte propriul birou de proiectare care să asigure suportul necesar producției, fie de la companii care și-au mărit semnificativ echipa de proiectare. Am primit solicitări inclusiv din partea persoanelor fizice, de cele mai multe ori ingineri proiectanţi, studenţi şi masteranzi, care doresc să îşi dezvolte competenţele digitale. Avem experienţă în livrarea training-urilor de specialitate şi informaţii precise despre procesele de producţie. În plus, deţinem şi propriul departament de cercetare în domeniul digitalizării proceselor industriale”, precizează Adrian Alexe, Sales Manager, CENIT România.
În industria auto, un angajat român produce în medie 2,92 maşini/an, în timp ce media în UE este de 7,11 automobile/an, conform ACEA (European Automobile Manufacturers’ Association).
Mai multe detalii la www.comunic.ro/article/cenit-lansat-centrul-online-de-educa%C5%A3ie-pentru-ingineri

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii