ATEN propune sistemul de rezervare a sălilor de conferințe și a spațiilor de lucru VK430

Vineri, 17 Iunie 2022, Sursa: Club IT&C

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță disponibilitatea noului sistem de rezervare a sălilor de conferințe sau întâlniri sau a sălilor de clasă: VK430 cu panouri de 10.1”.

Cei doi ani de pandemie care au trecut au schimbat aproape complet modul de lucru într-o mare parte din companiile din lume. O variantă care a câștigat teren atât la nivel internațional, cât și în România, în rândul anumitor companii, a fost reducerea și reorganizarea spațiilor de lucru mari și crearea de spații mai mici localizate în zone diferite din oraș pentru a fi mai ușor accesibile angajaților care au nevoie să ajungă rapid la birou pentru diferite întâlniri sau prezentări.

Această abordare și diversificare a venit la pachet cu necesitatea unei mai bune programări a timpului alocat într-un spațiu a diferitelor întâlniri sau a timpului de lucru individual pentru a evita situațiile în care se suprapun programările sau apar două întâlniri pentru aceeași sală de meeting sau spațiu de lucru.

Optimizați-vă timpul și spațiile disponibile
ATEN vine în sprijinul companiilor cu sistemul de rezervare VK430 cu panouri de 10.1”, conectate la Internet, sistem care a fost gândit pentru a optimiza utilizarea spațiului și evitarea suprapunerii întâlnirilor sau a timpilor de lucru. Sistemul propus de ATEN poate detecta în mod inteligent starea unui spațiu pentru a vedea dacă un meeting sau un curs s-a încheiat mai devreme sau nu s-a prezentat nimeni. Apoi, poate elibera spațiul mai devreme decât timpul rezervat și poate permite o nouă rezervare pentru o altă întâlnire sau curs, optimizând astfel utilizarea spațiilor disponibile.
Configuratorul software ajută la configurarea și gestionarea centralizata a panourilor RBS (Room Booking System), funcționând împreună cu principalele sisteme de calendar, cum ar fi: Microsoft Office 365 Calendar și Google Workspace (în curând și cu Microsoft Exchange Server) pentru a oferi o gestionare convenabilă a spațiilor disponibile, inclusiv programarea, alocarea disponibilității, rezervarea și indicarea stării tuturor sălilor de conferințe din sistem.

Configuratorul ATEN ajută personalul IT să gestioneze centralizat mai multe meetinguri și spații disponibile, chiar și între sucursalele din aceeași țara sau în sucursale din țări diferite concomitent.

„VK430 nu numai că optimizează utilizarea spațiilor disponibile, ci efectiv crește experiența generală de rezervare a spațiilor de lucru. Rezervarea se face rapid prin atingerea unei taste sau cu ajutorul sistemului integrat de management, sistem ce permite pe lângă configurarea denumirii spațiului de lucru, a parolei de acces a panoului, cât și personalizarea interfeței grafice a panoului cu logo, schimbarea fundalului, a modului de afișare a calendarului, volumul, luminozitatea etc. De asemenea, sistemul de management permite vizualizarea noii interfețe modificate înainte de a fi afișată de panou, asigurând astfel corectitudinea afișării”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

Îmbunătățește identitatea brandului
Fără a face un compromis al design-ului, panourile dispun de o carcasă subțire și eleganță cu bara LED cu 2 culori ce pot fi programate de către utilizatori ce are rolul de a indica rapid disponibilitatea spațiului respectiv.

Panourile de 10.1”, TFT-LCD capacitive, pot fi montate rapid, atât pe pereți simpli, cât și pe pereți din sticlă, cu ajutorul kitului de suportului de perete sau a benzii 3M VHB™ incluse în pachet datorită greutății reduse de doar 900 gr. De asemenea, panourile suportă sistemele de prindere compatibile VESA de 75*75 mm.

Fundalul personalizabil și logo-ul companiei, aspectul modern al sistemului de rezervare ATEN și ușurința utilizării, îmbunătățesc identitatea unei organizații și creează o imagine profesională a brandului, asigurând astfel respectarea identității corporative.

Acceptând Power over Ethernet (PoE), care îi permite să primească alimentare și comunicații printr-un singur cablu Ethernet, panourile ajută la eliminarea cablurilor inutile și la evitarea unui aspect dezordonat.

Portul USB tip A asigură conectivitatea necesară pentru upgrade al softului de management sau a firmware-ului panoului, în timp ce portul USB tip micro-B asigură conectivitatea în cazul funcționării necorespunzătoare a panoului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre soluțiile ATEN disponibile în România, vă invităm să transmiteți un email către: Romania@ro.aten.com

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii