ASUS lansează VivoBook 14 (X405)

Joi, 17 August 2017, Sursa: Club IT&C

ASUS a lansat VivoBook 14 (X405), un notebook cu ecran NanoEdge de 14″ pentru o imagine imersivă.

VivoBook 14 oferă performanțe uimitoare și dispune de un ecran NanoEdge de 14″, cu o ramă de 7,8 mm, conferindu-i un raport ecran/corp de 78%, pentru o imagine imersivă. Designul NanoEdge le-a permis inginerilor ASUS să încorporeze un ecran FullHD cu diagonala de 14″ într-o ramă comparabilă ca dimensiuni cu cea a unui laptop de 13″. Ecranul redă 100% spectrul de culoare sRGB și 72% din NTSC, iar unghiurile de vizualizare urcă până la 178°, asigurând utilizatorul că nuanțele își vor păstra densitatea chiar și atunci când ecranul este privit din unghiuri extreme.

Design elegant, performanțe uimitoare și stocare versatilă
Având o greutate totală de numai 1,3 kg și un profil de 18,75mm, ASUS VivoBook 14 este un laptop recomandat activităților de zi cu zi. Acesta va fi disponibil în culoarea gri închis, cu finisaje metalice.

ASUS VivoBook 14 dispune de cele mai noi procesoare Intel Core de generația a 7-a și de până la 16GB memorie RAM DDR4. Acesta beneficiază, de asemenea, de Wi-Fi 802.11ac dual-band 2×2 pentru conexiuni rapide la Internet.

Designul, ce suportă prezența a două unități de stocare (opțional), oferă tot ce-i mai bun din două medii diferite, combinând vitezele ridicate ale SSD-ului (de până la 512GB) cu spațiul generos al hard disk-ului de 1TB. Utilizatorii pot instala aplicațiile pe SSD pentru un răspuns rapid și pot folosi hard disk-ul pentru stocarea filmelor, a albumelor foto și a melodiilor.

Baterie ce durează și tehnologie rapidă de încărcare
Supraîncărcarea unei baterii poate duce la scurtarea duratei de viață și poate cauza umflarea bateriei și apariția oxidărilor ce deteriorează laptopul. Notebook-urile ASUS VivoBook dispun de baterii premium litiu-polimer ce oferă o durată de viață de trei ori mai mare decât bateriile standard cilindrice litiu-ion. Bateria de înaltă calitate este completată cu noua tehnologie ASUS Battery Health Charging ce prelungește durata de viață și reduce posibilitatea de umflare a bateriei. Tehnologia de încărcare rapidă permite atingerea unei capacități de 60% în numai 49 de minute.

Prețuri și disponibilitate
Portabilele ASUS VivoBook 14 (X405) vor fi disponibile în România la sfârșitul lunii august la prețuri ce pornesc de la 2899 lei (TVA inclusiv), în funcție de configurație.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii