AMD Radeon Pro WX 3200, o placă video puternică, de dimensiuni reduse, destinată profesioniștilor

Joi, 4 Iulie 2019, Sursa: Club IT&C

AMD a anunțat Radeon Pro WX 3200, o placă video de înaltă performanță, destinată echipării sistemelor profesionale pentru editare în aplicațiile CAD. Radeon Pro WX 3200 reprezintă o alegere optimă pentru profesioniști, punând la dispoziția acestora un balans ideal între performanță și stabilitate și păstrând, totuși, dimensiuni reduse.

Asigurând o performanță de top în cele mai populare aplicații profesionale ale momentului, Radeon Pro WX 3200 este o placă video certificată oficial de către AutoDesk, Dassault, Siemens NX și Solid Edge, precum și de alți lideri din industria software dedicată profesioniștilor.

Radeon Pro WX 3200 pune la dispoziția utilizatorilor o varietate de funcții de top, de la numărul mare de ieșiri pentru display până la consumul limitat de energie electrică:

• Performanță de 1.66 TERAFLOPI – putere de procesare cu 33% mai rapidă decât la generația precedentă de Radeon PRO.
• 4GB GDDR5 VRAM și bus de memorie de 128 de biți – Memoria oferă capacitatea și performanța necesară unui workflow intens.
• Dimensiuni reduse, performanță de top – Dezvoltată pentru carcase de dimensiuni mai reduse, placa video este echipată cu patru conexiuni de tip Mini-DisplayPort 1.4 și suportă până la patru display-uri 4K, sau unul 8K.
• Suport îmbunătățit pentru driver – AMD Radeon Pro Software for Enterprise suportă Radeon Pro WX 3200 și întreaga familie Radeon Pro și oferă update-uri și patch-uri de stabilitate la zi.

Radeon Pro WX 3200 este placa video AMD cu cel mai bun raport performanță/preț, certificată de mai mulți producători software de top și vine la un preț de doar 199 de dolari. Radeon Pro WX 3200 va fi disponibilă în Q3 2019.

PoțI afla mai multe informații despre AMD Radeon Pro WX 3200, aici.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii