Cauta:
in

ZUZI PARTY

Categorii: Locuri de joaca
Adresa: Str. Valea Oltului, nr. 123-129, sector 6, Bucuresti, Bucuresti, Ghencea, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: 0754022121
Web: http://www.zuziparty.ro/

Descriere

Zuzi Party - Loc de joaca Bucuresti - invita copiii la distractie de neuitat, deviza noastra este: Liber la distractie, liber la noi amintiri!

Intr-o locatie noua (cladirea MTR Building clasa A) generoasa si cu multe locuri de parcare, veti gasi un loc de joaca in Bucuresti, sectorul 6, plin de atractii pentru copii, jucarii antrenante, multe surprize, dar si locul perfect pentru organizarea de petreceri pentru copii.

Buna desfasurare a petrecerii copilului va fi garantata de Zuzi-Echipa noastra, care va avea grija ca manutele sa fie curate pentru masa, jocurile sa se desfasoare dinamic, fara incidente si petrecerea sa fie reusita de la cap la coada.

Totodata, Zuzi Party inchirireaza costume pentru copii pentru diverse varste si cu diverse personaje din basme, eroi, nationale, etc.

Cele mai importante momente pot fi pastrate datorita serviciilor foto si video pe care le puteti solicita.

Ca noutate, Zuzi Party va aduce in Romania sistemul care transforma podeaua intr-o suprafata de joaca interactiva si antrenanta, unde copiii pot interactiona intr-o lume virtuala, unde pot alerga fluturi virtuali, hamsteri virtuali sau pot actiona ca si aparatori ai Terrei, intr-o racheta de ultima generatie.

Va asteptam la Zuzi Party, loc de joaca copii Bucuresti.

La locul de joaca Zuzi Party veti gasi:
- un loc de joaca sigur, intim pentru distractia copiilor
- spatiu de joaca atat in interior, cat si in aer liber
- spatiu destinat parintilor unde acestia se pot relaxa la o ceasca de cafea, cappuccino, latte macchiato, sucuri, ceai, etc.

Echipa ZuziParty isi recopenseaza micutii clienti. La cinci intrari in decursul a 30 zile, a sasea intrare este gratuita

Tarife intrare loc de joaca:
10 ron / ora / copil
25 ron / 3 ore / copil

Accesati si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Zuzipartyro/201803006508736

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii