Cauta:
in

Zebrra Beauty Salon

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Impachetari, Ingrijire piele , ...
Adresa: Sos. Colentina 22, Bl 9C,Sector 2, Bucuresti, Plumbuita, Sector 2
Telefon: 031 427 72 54
Web: http://www.zebrra.ro

Descriere

Zebrra Beauty Salon : EXPERTII tai in extensii de unghii, gene si par!. Daca vrei sa traiesti o experienta de neuitat, te asteptam in salonul nostru unde vei gasi servicii profesionale la preturi fara concurenta.

De ce Zebrra Beauty Salon? Noi avem raspunsul la toate intrebarile tale legate de manichiura clasica si unghii false. Urmand cursuri de specializare si perfectionare la Kiev, Chisinau si Bucuresti echipa noastra este una tanara ce da dovada de mult entuziasm si profesionalism, asigurandu-va astfel de calitatea serviciilor noastre. Din echipa noastra face parte si premianta Concursului International Nail Expo 2010, sectiunea Design 3D.

Daca vreti sa aveti cele mai frumoase unghii false sau unghii pictate, va invitam sa apelati la serviciile Zebrra Beauty Salon. La noi gasiti o gama larga de forme de unghii false( constructie cu gel sau acryl):pipe, edge, stiletto, patrate, rotunde sau ovale.
Oferim servicii complete de coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica, masaj, tratamente corporale, epilare progresiva cu IPL, frizerie (special: tuns copii).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii