Cauta:
in

Xe-Mar

Categorii: Restaurante internationale, Cluburi si Baruri, Hoteluri
Adresa: Calea Timisorii, nr. 13, Arad
Telefon: +40-257/287-485
Web: http://www.xe-mar.ro/

Descriere

Hotel Restaurant XE-MAR 3 stele

- si-a deschis portile pentru clientii sai incepand cu data de 1 octombrie 2006 intr-o cladire noua, cu o arhitectura deosebita si cu dotari de ultima generatie. Situat pe artera principala de intrare in Arad dinspre Timisoara, in apropierea podului de peste Mures, ceea ce ofera camerelor hotelului o perspectiva minunata asupra raului si orasului Arad.

Hotelul XEMAR,
- cu clasificarea de 3 stele, ofera 36 de locuri de cazare in 16 camere unice, dotate dupa cele mai inalte standarde europene, totul pentru confortul absolut al clientului pretentios!

Sala de evenimente a hotelului,

- amenajat cu bun gust, are o capacitate de 120 de locuri si este gata oricand sa satisfaca orice pretentii culinare ale clientilor sai din bucataria internationala sau traditionala romaneasca. Totodata aici se pot organiza: diverse petreceri, mese festive (Nunti, Botezuri, Diverse evenimente), aceasta sala este ideala si pentru conferinte si intalniri de afaceri.

Restaurantul,
- situat la parterul complexului, beneficiind de un spatiu generos cu o capacitate de 80 de locuri, ofera posibilitatea servirii unei mese calde si gustoase care poate fi aleasa dintr-un meniu variat. Pe timpul verii sau oricand soarele straluceste pe cer, masa ori o cafea buna poate fi servita pe terasa cocheta si spatioasa.
- in apropierea Complexului, pe Calea Timisorii nr. 13, functioneaza Pensiunea XE MAR care ofera, de asemenea, facilitati de cazare la standarde europene in 13 camere dotate cu TV, telefon, baie.
- interioare Hotel XE-MAR
Xe-MAR va asteapta sa ii deveniti oaspete, intr-o atmosfera plina de ospitalitatea specific romaneasca, fie ca sunteti un calator aflat in cautarea unui moment de odihna in Arad, fie ca sunteti un aradean care isi doreste locul ideal in care sa se poata simti bine!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii