Cauta:
in

World Class Fitness - Victoriei

Categorii: Sali fitness
Adresa: Calea Victoriei nr. 63-81, Bucuresti, Centru, Sector 1
Telefon: (0040-21) 313-11-04
Web: http://www.worldclass.ro/

Descriere

World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.

Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii