Cauta:
in

Why Denis

Categorii: Magazine genti si posete, Magazine incaltaminte
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 747078077

Descriere

Brandul de încălțăminte WHY DENIS reușește să îmbine îndrăzneala și forța cu feminitatea și rafinamentul nemuritor pentru a crea produse cu adevărat speciale și unice, oferind un aer luxos. În acest sens, pentru o materializare prin creativitate a crezului său , WHY DENIS colaborează cu designerul italian Davide Vaccari, ce și-a pus amprenta stilistică pe creații contemporane, care respectă valorile brandului.

Brandul propune noi direcții stilistice, prin care nu abandonează eleganța în numele confortului, reușind să împletească aceste trăsături esențiale și să mențină strălucirea prin includerea materialelor strălucitoare, jonglarea ingenioasă cu formele și optarea pentru cele mai atrăgătoare nuanțe.

Magazinul WHY DENIS este unic prin designul special creat- modern, sofisticat, nonconformist, evocând principalele calități ale brandului. Mai mult decât un spațiu de vânzare, este locul unde se întâlnesc modă, calitatea și confortul. Culorile de roz și maro dau un aer de bună dispoziție, armonie și stabilitate, iar spațiile mari albe, originalitatea aranjamentelor și a conceptului de iluminare creează o atmosferă de lux.

Filozofia acestui brand încearcă să acopere un segment de piață, nedescoperit și neexplorat. în câteva cuvinte: un lux accesibil tuturor, produse de calitate la prețuri competitive.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii