Cauta:
in

VILEBREQUIN

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 021 3611431

Descriere

"ONCE UPON A TIME, THERE WAS ELEGANCE" Saint-Tropez, 1971. Timpul zilei, afară. Vedere din port. Café Sénéquier, locul de întâlnire al privilegiaţilor de pe Riviera franceză.

În fundal, satul este cuprins de vestea sosirii iminente a lui Brigitte Bardot, însoţită de admiratorii ei, pentru a petrece o noapte la unul dintre legendarele cluburile de noapte Saint Tropez. Muzică şi şampanie, non-stop! Starurile au propria lor ţară aici, guvernată de legile plăcerii şi de viaţa lipsită de griji.

Înapoi la port. Close-up pe o cafenea cu terasă unde un tânăr creionează un design original pentru pantaloni scurţi de înot pe o faţă de masă. Inspirat de placile de surf, designul ia formă. Este un model foarte diferit de creaţiile tradiţionale ale timpului. Colorat şi original, un stil nou este creat!

Fabricate din pânză spinnaker (navigaţia este, la urmă urmei, regele sport în golful Saint-Tropez), noile costume de baie se usucă mult mai rapid în soare şi vânt.

Close-up pe primul Vilebrequin, cuvântul francez pentru "arborele cotit" şi o trimitere la pasiunea designer-ului pentru automobile."

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii