Cauta:
in

Victoria C. Popa

Categorii: Magazine incaltaminte
Adresa: Piata Unirii, nr. 1, Bucuresti, Unirii, Centru, Sector 3
Telefon: 0723 192 923
Web: http://www.e-incaltaminte.ro/

Descriere

Magazinul VICTORIA C POPA si site-ul www.e-incaltaminte.ro au fost create din dorinta de a oferi clientilor nostri incaltaminte romaneasca si produse de marochinarie din piele de cea mai buna calitate, foarte comoda , confortabila, modele noi ce se incadreaza perfect in trendurile nationale si internationale din domeniu si, nu in ultimul rand , la un pret corect pentru dumneavoastra.

Toate modelele sunt executate manual, la comanda, in serii limitate, cu foarta mult talent, pasiune si daruire, la standarde de calitate foarte ridicate, de o echipa supercalificata si profesionista, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu ( producator roman de incaltaminte din piele). Incaltamintea este produsa intr-un atelier din Bucuresti dotat cu utilaje performante, necesare tuturor operatiilor ce implica productia de incaltaminte.

Materiile prime si materialele ce intra in componenta fiecarui model in parte sunt foarte atent selectionate, accentul punandu-se din start pe calitatea acestor materiale , acest lucru urmand a se regasi, bineinteles, in calitatea produsului finit. Manopera este, de asemenea, de o calitate foarte ridicata, fiecarei perechi de incaltaminte acordandu-i-se o atentie si grija deosebita, lucratorii fiind supercalificati in diversele operatiuni necesare procesului de fabricare.

Toate modelele sunt studiate foarte atent inainte de a fi propuse spre vanzare, ele fiind in trend cu tendintele internationale actuale in domeniul incaltamintei.

Daca ati luat decizia de a achizitiona un model de incaltaminte din gama noastra , va asiguram ca nu veti regreta si va veti convinge atat de calitatea materialelor din care sunt confectionate cat si de calitatea manoperei si a finisajelor si, cu siguranta veti reveni pe acest site pentru a vedea si/sau cumpara si alte modele.

Va asteptam si la magazinul de incaltaminte, marochinarie si genti din piele VICTORIA CPOPA deschis in Unirea Shopping Center Bucuresti, etaj 2, Aripa Central, langa scarile rulante.

Program: Luni -Dumininca , orele: 10-22.

Va multumim ca ati ales produsele noastre si speram ca veti reveni de fiecare data cu placere atat la magazinul VICTORIA CPOPA din cadrul Unirea Shopping Center Bucuresti cat si pe site-ul: www.e-incaltaminte.ro.

Va asteptam si pe Facebook: https://www.facebook.com/EIncaltaminte

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii