Cauta:
in

Veroniki Art

Categorii: Muzee & Galerii
Adresa: Intrarea Murmurului, nr. 2-4, 2D, Sector 1, Bucuresti, Herastrau, Sector 1
Telefon: 0726 141 427, 021 232 82 77
Fax: 021 232 02 04
Web: http://www.veronikiart.ro

Descriere

Galeria “VERONIKI ART” s-a deschis in aprilie 2006 sub egida FUNDATIEI EUROPENE DRAGAN cu scopul de a promova arta contemporana romaneasca.

Asemeni tuturor initiativelor avute pe parcursul anilor de catre FUNDATIEI EUROPENE DRAGAN in domeniul cultural, profesionalismul este semnul sub care a fost gandita intreaga activitate a Galeriei “VERONIKI ART”.

Acum, dupa mai bine de trei ani de la infiintare, prin deschiderea a peste treizeci de expozitii si colaborarea cu cei mai importanti artisti romani din generatii diferite Galeria “VERONIKI ART” a devenit o adevarata institutie culturala. Strategia noastra s-a axat mai ales pe reprezentarea artistiilor ce au impus in deceniile sapte si opt ale secolului al XX-lea arta romaneasca in lume.

A fost un moment cultural important creat de artistii pe care astazi ii recunoastem ca “maestrii artei romanesti contemporane”. Cu opera lor va intalniti in expozitiile realizate la Galeria “Veroniki Art”, intr-un program complex.

Galeria Veroniki Art s-a impus repede in peisajul cultural din Bucuresti prin calitatea evenimentelor organizate, prin publicatiile editate, prin publicul care frecventeaza galeria. Totodata, prezenta generatiilor tinere este o realitate ce ne intereseaza, astfel incat, una sau doua dintre expozitiile planificate in decursul unui an este dedicata cunoasterii tinerilor artisti.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii