Cauta:
in

True Blue TRAVEL ADVISOR

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str. Aleea Callatis, nr. 2, bl. D2, sc. C, ap. 25, Bucuresti, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: 0745038074
Web: http://www.trueblue.ro/

Descriere

Daca indragesti excursiile, daca esti amator de calatorii mai lungi sau mai scurte, in tara sau in strainatate, daca doresti sa organizezi un eveniment cu firma, atunci poti sa consideri True Blue TRAVEL ADVISOR prietenul tau.

True Blue TRAVEL ADVISOR iti poate furniza toate informatiile necesare privitoare la hoteluri, bilete de avion, de tren sau de autobuz, la spectacole sau concerte, atat pentru familia ta cat si pentru activitatile de business.

True Blue TRAVEL ADVISOR iti poate recomanda destinatii pentru toate gusturile si pentru orice buget.

Nu trebuie decat sa completezi cateva date referitoare la preferintele si necesitatile tale, in sectiunile dedicate serviciilor noastre, si unul dintre expertii True Blue TRAVEL ADVISOR te va contacta in cel mai scurt timp pentru a iti oferi toate detaliile necesare.

Suntem atenti la toate detaliile care fac o deplasare, un eveniment sau un concediu de neuitat astfel ca uneori poate ca iti solicitam detalii la care nici tu nu te-ai fi gandit. Comunicand eficient, True Blue TRAVEL ADVISOR ofera clientilor sai un produs complet, perfect adaptat nevoilor si aspiratiilor identificate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii