Cauta:
in

Trocadero

Categorii: Restaurante frantuzesti
Adresa: Strada Lupu Dionisie , nr. 48, Bucuresti, Centru, Sector 2, Sector 1
Telefon: 021-212.35.04
Web: http://www.trocadero.ro/desprenoi.htm

Descriere

In zona ambasadelor statelor Unite, Angliei si Suediei langa biserica anglicana chiar in inima Bucurestiului exista un loc unde parca de multi ani timpul s-a oprit din curgerea sa doar pentru a gusta ce este mai bun in delicatesele frantuzesti.

In ciuda aparentei clasice Trocadero are o distinctie aparte pe care I-o confera faptul ca toata atmosfera interbelica, anii 30 pare sa fi ramas pentru totdeauna prinsa in acest colt al orasului. Si asta pentru ca limba lui Baudelaire este prezenta atat in meniu cat si in numeroase obiecte decorative din interiorul localului (90% dintre aceste obiecte fiind achizitionate din Europa). Aparenta sobra vine din experienta intregii echipe ceea ce da noblete si rafinament activitatii.

Personalul poliglot chelnarii, barmanii, bucatarii sefi asigura servicii de o calitate ireprosabila. Atmosfera intima si discreta sunt inca doua puncte de atractie a le localului.

Odata patruns in interior rafinamentul se regaseste pretutindeni si da senzatia ca te afli pe o scena unde elementele principale sunt colturile discrete, draperiile de matase si cristalurile. Mai mult decat atat Trocadero este locul unde se intrepatrund intr-o armonie perfecta trei arte diferite cum sunt pictura, muzica si arta culinara.

Avand in vedre ca este un loc in care oamenii iau masa trebuie precizat ca toate felurile de mancare sunt originale preparate de bucatari francezi.

Mancarea extraordinara este acompaniata de vinuri cu personalitate alese cu grija.
Terasa verde mobilata in stil Art Nouveau este parte integranta a acestui restaurant.

Trocadero este locul perfect pentru intalniri de afaceri, cine romantice, intr-un cuvant este locul ideal pentru toti aceia care incearca sa se ascunda de tumultul zilnic.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii