Cauta:
in

Trattoria Il Mulino

Categorii: Restaurante italiene
Adresa: Str. Radu Voda, nr. 28A, Sector 4, Bucuresti, Bucuresti, Sector 4, Sector 3
Telefon: 0737.034.631
Web: http://www.il-mulino.ro

Descriere

Este situata in centrul Bucurestiului pe strada Radu Voda nr.28A si dispune de o terasa care va ofera o atmosfera relaxanta, aceasta fiind partial inchisa in perioada rece.

Preparatele noastre sunt realizate de o echipa de bucatari coordonata de un chef italian care acorda o atentie deosebita la alegerea ingredientelor proaspete si de cea mai buna calitate cat si la pregatirea unor specialitati diferite de cele oferite de restaurantele bucurestene.

Puteti opta pentru o mare diversitate de branzeturi si aperitive italiene , salate variate , paste si paine facute in casa , pizza la cuptor cu lemne , carne preparata in stil italian , peste proaspat cu arome speciale.

Desertul va invitam sa il alegeti chiar dvs din vitrina cu torturi si prajituri deosebite facute in casa in fiecare zi.

Va punem la dispozitie un somelier care sa va sugereze selectarea vinului iar pe langa aceasta, personalul nostru calificat va poate indruma in alegerea felului de mancare care sa se potriveasca cel mai bine cu vinul pentru care ati optat.

Noi punem mare accent pe satisfactia clientului pe termen lung intelegand nevoile acestuia, avem respect fata de dorintele lui dand dovada de punctualitate, servicii profesionale, dedicatie totala fata de munca noastra si responsabilitate individuala.

Creativitatea, bunul gust, maiestria, prospetimea preparatelor precum si igiena desavarsita sunt ingredientele de baza ale retetei noastre de functionare.

Va asteptam cu placere pentru a savura specialitatile de la Il Mulino!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii