Cauta:
in

Tratadent

Categorii: Cabinete stomatologice (medicina dentara)
Adresa: Str. I. G. Duca nr. 32, Constanta
Telefon: 0371/096.373
Fax: 0241.670.788,0722.511.979
Web: http://www.tratadent.ro

Descriere

O clinica stomatologica din noua generatie: cele mai noi si mai performante materiale, conditii optime de tratament si, inainte de orice, calitatea de varf a actului medical stomatologic.

Fiecare pacient beneficiaza de un tratament individual, din acest motiv incercam prin toate mijloacele posibile sa va asiguram comfort maxim pe toata durata tratamentului; pacientul va fi monitorizat de catre medicul curant pe durata tratamentului si post tratament (profilaxii periodice). La acestea se adauga si alte beneficii: reduceri de preturi, posibilitatea de a plati atat cash, cat si prin intermediul cartilor de credit.

Satisfacem cele mai exigente cerinte privind estetica dentara imbinind tratamentele moderne de cosmetica dentara (albiri profesionale in cabinet) cu tratamente interdisciplinare: protetice de lux (ceramica pe suport de zirconiu, ceramica pe suport de aur platinat, fatete ceramice), ortodontice (aparate ortodontice fixe ceramice si invizibile) si implantologice.

Daca ar fi sa retineti un singur lucru despre Tratadent este ca aici durerea este combatuta prin toate mijloacele medicale disponibile.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2018, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii