Cauta:
in

Trafalgar Pub

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: David Emanuel 4, BUCURESTI, Bucuresti, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 021.211.31.51, 0720.777.273
Web: http://www.trafalgarpub.eu

Descriere

La Trafalgar Pub designul te va duce cu siguranță cu gândul spre localurile londoneze.

Lumina difuza, îmbinarea dintre mobilierul de piele, grinzile de lemn, care parcă sunt desprinse din corabia amiralului Nelson, șemineul înalt inspirat din arhitectura britanică, fotografiile de inspirație navală, hărțile vechi înrămate pe pereți, plantele verzi și cărămida roșie aparentă aduc în București un pic din spiritul unui pub englezesc care cu siguranța te va încânta.

Este cunoscut pe piaţă de mai mult de 16 ani si este renumit pentru ospitalitate, pentru atmosfera relaxată și pentru meniul deosebit de variat, evidenţiat de preparate pe care doar la Trafalgar Pub le poţi mânca.

Poți alege meniul zilei, care variază de la zi la zi, sau preparatul special pentru care ai venit la Trafalgar, poţi bea o băutură aleasă, din diversitatea de cocktailuri şi bere sau poţi veni pentru evenimentele organizate aici weekend de weekend, pentru atmosfera british şi pentru muzica live.

Trafalgar Pub este locaţia perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, pentru a viziona un meci de fotbal, pentru a lua prânzul în mijlocul cunoscuţilor, pentru o cină romantică sau chiar pentru o întâlnire de afaceri.

Noi te aşteptăm!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii