Cauta:
in

TOTAL DIAGNOSTIC CENTER BUCURESTI

Categorii: Laborator analize medicale, Cabinete cardiologie, Cabinete dermato-venerologie, Cabinete endocrinologie, Cabinete medicina muncii , ...
Adresa: Calea Floreasca, nr. 60, et.1, sector 1, Bucuresti, Floreasca, Sector 2, Sector 1
Telefon: 031.438.10.32
Fax: 031.438.10.33
Web: http://www.totaldiagnostic.ro

Descriere

Infiintata in anul 2002, Clinica Medicala Total Diagnostic ofera clientilor sai servicii medicale complete, la un inalt standard calitativ folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator.

Integrarea deplina a Clinica Medicala Total Diagnostic in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania ne permite sa oferim clientilor/ pacientilor toate facilitatile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.

Asistenta medicala in Clinica Medicala Total Diagnostic acopera peste 20 de specialitati medicale, 15 explorari functionale/investigatii paraclinice si peste 300 de tipuri de analize de laborator.

Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii