Cauta:
in

Teilor

Categorii: Magazine bijuterii
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0737 068168

Descriere

Teilor Dream of a Diamond Bijuteriile sunt detaliile ce ne definesc stilul și ne pun în valoare personalitatea. Pentru momentele deosebite, pentru daruri memorabile sau clipe de răsfăț, Teilor te așteaptă în oricare dintre locațiile din țară.

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță - excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase. Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna clasic.

Magazinul Teilor situat în Băneasa Shopping City confirmă filozofia brandului reunind creații diverse ale unor producători de talie internațională cât și colecții de bijuterii aparținând unor branduri cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase - Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. În magazinul din Băneasa Shopping City clienţii pot descoperi în exclusivitate cele mai impresionante şi actuale bijuterii din colecţiile ce poartă semnătura Teilor.

Designul futurist cât și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse în vitrine. Vizualurile afișate în interiorul Băneasa Shopping City surprind prin culori irizante și contururi perfecte senzualitatea feminină și liniile elegante ale bijuteriilor. Astfel, fotografiile realizate de Tibi Clenci ilustrează în mod ideal motto-ul campaniei Teilor 2015: “Dream of a diamond”.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii